/ Blogi

Edullinen kotimainen nettivarauskirja

5.1.2015 kello 11:26 | Kommentoi

Kotimainen Tee se itse -varauspalvelu Waraamo toimii vuosimaksullisena palveluna asiakkaillemme. Tilaa nyt myös omalle yrityksellesi sähköinen ajanvarauspalvelu, sillä tämä kotimainen online-varauskirja 12 kuukaudeksi on todella edullinen. Tilausjakso maksaa vain 192,20 euroa (sis. alv 24 %) ja ensimmäisen kuukauden kokeilet varauskirjaa veloituksetta. Varauksia saa olla niin paljon kuin asiakkaat haluavat sinulta varata – varausten määrä ei vaikuta hintaan.

Kokeile varauskirjaa 30 päivää ilmaiseksi. Tee ensin palveluun käyttäjätunnus ja etene sen jälkeen yrityksen varauskirjan luomiseen. Tarvitset henkilökohtaisen tunnuksen, jotta voit kirjautua varauskirjaan.

Jos olet jo aiemmin ollut Waraamo-varauskirjan asiakas, nykyinen varauskirjasi jatkuu yrityksellesi keskeytyksettä. Laskutusjakso muuttuu 12 kuukauden tilausjaksoksi, joka maksetaan kerralla. Uusi hinnoittelumalli säästää hallinto- ja kirjanpitokuluja sekä meiltä että teiltä. Tiedät aina tarkalleen, mitä varauskirjasi maksaa. Mikäli et jostain syystä halua jatkaa sopimusta, peru Waraamo-tilaus ottamalla yhteyttä Waraamo.comiin. Yhteystiedot löydät viimeisimmästä laskusta.

Jokainen varauskirjan ylläpitäjä luo varauskirjansa itsenäisesti.

Varauskirjaan voi lisätä henkilökuntaa, palvelukuvauksia, laitteita ja tiloja sekä yhdistellä eri resursseja palvelukokonaisuuksiksi, jolloin varausjärjestelmä tarkistaa automaattisesti resurssien saatavuuden ja tarjoaa vain sellaisia aikoja ja palveluja varattavaksi, jotka ovat vapaana. Yrittäjä vastaa itse omista varattavista palveluista, palvelukuvauksista, asiakaspalvelunsa laadusta ja varattavien kohteiden saatavuudesta.

Varauskirjoissa voi olla myös erilaisia yrittäjien itsensä asettamia omia ehtoja, mihin asti esimerkiksi yksittäisen varauksen voi perua tai mihin mennessä varaus on tehtävä. Yrityksillä voi olla myös vapaita paikkoja, tiloja tai palveluja, joita ei ole tuotu varauskirjaan varattavaksi sähköisen nettivarauskirjan kautta. Käytännöt vaihtelevat yrityksittäin.

Kaikki palaute ja mahdolliset asiakasreklamaatiot yritysten tarjoamista palveluista annetaan suoraan kyseistä palvelua tarjonneelle yritykselle. Waraamo.comissa ylläpidetään vain sähköistä varauskirjaa eikä Waraamo.com vastaa varausjärjestelmän kautta tarjottujen asiakasyritystensä palveluiden sisällöstä, saatavuudesta tai laadusta. Tässä oikea yhteyshenkilö on aina yrittäjä itse tai yrityksen oma henkilökunta.

Menestystä vuodelle 2015!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>