/ Blogi

Edullinen kotimainen nettivarauskirja

5.1.2015 kello 11:26 | Kommentoi

Kotimainen Tee se itse -varauspalvelu Waraamo toimii vuosimaksullisena palveluna asiakkaillemme. Tilaa nyt myös omalle yrityksellesi sähköinen ajanvarauspalvelu, sillä tämä kotimainen online-varauskirja 12 kuukaudeksi on todella edullinen. Tilausjakso maksaa vain 192,20 euroa (sis. alv 24 %) ja ensimmäisen kuukauden kokeilet varauskirjaa veloituksetta. Varauksia saa olla niin paljon kuin asiakkaat haluavat sinulta varata – varausten määrä ei vaikuta hintaan.

Kokeile varauskirjaa 30 päivää ilmaiseksi. Tee ensin palveluun käyttäjätunnus ja etene sen jälkeen yrityksen varauskirjan luomiseen. Tarvitset henkilökohtaisen tunnuksen, jotta voit kirjautua varauskirjaan.

Jos olet jo aiemmin ollut Waraamo-varauskirjan asiakas, nykyinen varauskirjasi jatkuu yrityksellesi keskeytyksettä. Laskutusjakso muuttuu 12 kuukauden tilausjaksoksi, joka maksetaan kerralla. Uusi hinnoittelumalli säästää hallinto- ja kirjanpitokuluja sekä meiltä että teiltä. Tiedät aina tarkalleen, mitä varauskirjasi maksaa. Mikäli et jostain syystä halua jatkaa sopimusta, peru Waraamo-tilaus ottamalla yhteyttä Waraamo.comiin. Yhteystiedot löydät viimeisimmästä laskusta.

Jokainen varauskirjan ylläpitäjä luo varauskirjansa itsenäisesti.

Varauskirjaan voi lisätä henkilökuntaa, palvelukuvauksia, laitteita ja tiloja sekä yhdistellä eri resursseja palvelukokonaisuuksiksi, jolloin varausjärjestelmä tarkistaa automaattisesti resurssien saatavuuden ja tarjoaa vain sellaisia aikoja ja palveluja varattavaksi, jotka ovat vapaana. Yrittäjä vastaa itse omista varattavista palveluista, palvelukuvauksista, asiakaspalvelunsa laadusta ja varattavien kohteiden saatavuudesta.

Varauskirjoissa voi olla myös erilaisia yrittäjien itsensä asettamia omia ehtoja, mihin asti esimerkiksi yksittäisen varauksen voi perua tai mihin mennessä varaus on tehtävä. Yrityksillä voi olla myös vapaita paikkoja, tiloja tai palveluja, joita ei ole tuotu varauskirjaan varattavaksi sähköisen nettivarauskirjan kautta. Käytännöt vaihtelevat yrityksittäin.

Kaikki palaute ja mahdolliset asiakasreklamaatiot yritysten tarjoamista palveluista annetaan suoraan kyseistä palvelua tarjonneelle yritykselle. Waraamo.comissa ylläpidetään vain sähköistä varauskirjaa eikä Waraamo.com vastaa varausjärjestelmän kautta tarjottujen asiakasyritystensä palveluiden sisällöstä, saatavuudesta tai laadusta. Tässä oikea yhteyshenkilö on aina yrittäjä itse tai yrityksen oma henkilökunta.

Menestystä vuodelle 2015!

Näin lisäät palvelun ja sille yhden resurssin.

30.1.2014 kello 12:53 | Kommentoi

Seuraavissa ohjeissa käydään läpi miten lisäät palvelun varauskirjaasi ja miten lisäät palvelulle palvelun vaatimat resurssit.

Lisää varauskirjaasi uusi palvelu
1. Kirjaudu sisään
2. Avaa Palvelut-välilehti
3. Klikkaa lisää uusi -painiketta
4. Täytä palvelun tiedot
5. Tallenna palvelu

Jotta äsken lisätty palvelu olisi varattavissa varauskirjassa, palvelulle on perustettava resurssit, jotta se on asiakkaitten varattavissa. Muista lisätä jokainen palvelusi tarvitsema resurssi ja yhdistää ne palveluun esimerkkinä, jos palvelusi vaatii hoitohuoneen ja työntekijän tekemään hoitoa hoitohuoneessa, lisää kaksi resurssia: hoitohuone ja työntekijän hoitoa tekemään ja yhdistä nämä kysyiseen palveluun.

Saat lisättyä palvelulle resurssin, kun etenet seuraavien kohtien mukaisesti:

(1. Kirjaudu sisään)
2. Avaa Resurssit-välilehti
3. Klikkaa Lisää uusi resurssi painiketta.
4. Valitse resurssin tyypiksi: MUU, TYÖNTEKIJÄ, TILA tai AJONEUVO. Esimerkkinä jos olet lisäämässä kuntosalillasi asiakkaitten varattavissa olevaa kuntolaitetta, valitse resurssin tyypiksi MUU. Jos kuntolaite ei tarvitse mitään erillistä tilaa vaan on tilassa, jota ei tarvitse erikseen varata, riittää tämä yksi resurssin lisääminen.
5. Kerro Waraamolle seuraavaksi tässä palvelussa käytössä olevien kyseisten resurssien määrä esim 1, jos edellä mainittuja kuntolaitteita on yksi, jos vastaavia kuntolaitteita olisi viisi varattavissa niin merkitse silloin 5.
6. Ja jos samaa resurssia on useampi varattavissa, ruksi myös kohta päälle: Näytä jokainen resurssi numero erillisenä
7. Tämän jälkeen Waraamo erittelee palvelua valittaessa kuntolaitteet erillisinä, joille on annettu numerot 1,2,3,4,5
8. Klikkaa Valmis

Onneksi olkoon. Resurssina kuntolaite on nyt lisätty, seuraavaksi resurssille annetaan ajat milloin se on asiakkaitten varattavissa. Resurssia ei kannata merkitä Aina saatavilla, koska silloin voi varata laitteen esimerkiksi kello 00:00-24:00.

1. Kun olet klikannut valmis, näkymässä on Resurssin tiedot ja Työaikojen hallinta.
2. Klikkaa auki Työaikojen hallinta.

3. Klikkaa kalenteriin, niin pääset valitsemaan, milloin resurssi, esimerkkitapauksessamme kuntolaite, on käytettävissä varauksiin. Klikkaa sellaisen päivän kohdalta, mistä alkaen haluat tilan olevan varattavissa palveluihinne.

4. Resurssin työajoissa ei kannata jättää Älä toista -kohtaa valituksi, ellet oikeasti halua merkitä, että kyseinen resurssi on vain yksittäisenä ajankohtana käytössä.

5. Kun annat kellonajat esim 9-21, laite ei ole enää käytettävissä kello 21 jälkeen eikä ennen kello 9.
6. Kun valitset päivät, saat merkittyä, minä päivinä laite on käytettävissä.
7. Tarkista toiston lopetus, koska kalenteriin annetaan varaukausmahdollisuus niin pitkäksi aikaa kuin merkitset tähän päivämääräksi ja vuodeksi.
8. Klikkaa Lisää, niin resurssisi on saatavilla antamiesi tietojen mukaisesti ja järjestelmä tarkistaa palveluita varattaessa, onko resurssia saatavilla. Ellei ole, ei varausta saa tehtyä.

Onneksi olkoon. Edelleen hyvin menee. Nyt on tiedossa varauskirjaan jo, milloin luomasi resurssi on saatavilla eli kuntopyörä varattavissa.

NYT ON TÄRKEÄ KOHTA! Yhdistä nyt palvelu ja sen tarvitsema resurssi.

1. Mene jälleen Palvelut-välilehdelle ja valitse se palvelu johon yhdistät resurssin. Tässä ohjetapauksessa avaamme palvelun nimeltä Kuntopyörä. Mene lomakkeen alaosassa olevaan Lisäominaisuudet kohtaan ja valitse siellä Palvelun tarvitsema resurssi esimerkkitapauksessamme valitaan äsken lisäämämme Kuntopyörä Tunturi -resurssi.

Jee! Palvelu on nyt luotu ja se sisältää palveluun tarvitseman resurssin eli esimerkissämme kuntopyörän. Waraamo tarkistaa jatkossa varauskirjassa, että kuntopyörä on vapaana, jotta palvelu voidaan varata ja varaa sen varauksen yhteydessä.

Töissä vain päivän viikossa, näin teet varauskirjan

15.8.2013 kello 13:16 | Kommentoi1. Rekisteröidy ja luo yritys (valitse edistynyt käyttöliittymä)
2. Siirry välilehdelle “resurssi” ja valitse Lisää uusi
3. Luo resurssi haluamallasi tavalla (kuva1)

Palveluaikojen lisääminen
4.
Lisää tämän jälkeen resurssille palvelu-/työaika (kuvat 2 ja 3, lisätään torstaille ajaksi 8-16)5. Palveluajat tulevat näkyviin tämän jälkeen (kuva 4)
6. Lisää seuraavaksi palvelu. Palvelu lisätään “Palvelut”-välilehdeltä klikkaamalla Lisää uusi.

7. Lisää palvelu haluamillasi tiedoilla. Valitse lopulta käytettäväksi resurssiksi juuri äsken luomasi resurssi (kuva 5)
8. Tämän jälkeen palvelu on nähtävissä kalenterissa valitsemasi kategorian alla. Onneksi olkoon, olet luonut itsellesi yhden päivän varauskalenterin. :)

Miten luodaan varauskirjaan resurssit niin, että käytössä on useita tiloja samalle palvelulle ja useita henkilöitä, jotka tarjoavat palvelua?

2.8.2013 kello 8:39 | Kommentoi

Saat lisättyä samalle palvelulle useita tiloja ja useita henkilöitä tekemään palvelua, kun etenet seuraavien kohtien mukaisesti:

1. Kirjaudu sisään
2. Avaa Resurssit-välilehti
3. Lisää uusi resurssi
4. Valitse resurssin tyypiksi TILA
5. Resurssien määrä esim 5, jos viisi hoitohuonetta
6. Ruksi myös kohta: Näytä jokainen resurssi numero erillisenä
7. Tämän jälkeen Waraamo erittelee palvelua valittaessa hoitohuoneet erillisinä tiloina, joille on annettu numerot 1,2,3,4,5
8. Klikkaa Valmis

Onneksi olkoon. Resurssina tila on nyt valmis. Jos haluat voit kuvailla tilaa ja laittaa myös kuvan, mutta nämä eivät ole pakollisia tietoja. Ei kannata merkitä Aina saatavilla, koska silloin voi varata tilaa esimerkiksi kello 00:00-24:00. Kannattaa ennemmin laittaa tilallekin oma varausaika, jolloin tila on varattavissa, niin helpottaa varaamisia.

1. Kun olet klikannut valmis, näkymässä on Resurssin tiedot ja Työaikojen hallinta.
2. Klikkaa auki Työaikojen hallinta.
3. Klikkaa kalenteriin, niin pääset valitsemaan, milloin tila on käytettävissä varauksiin. Klikkaa sellaisen päivän kohdalta, mistä alkaen haluat tilan olevan varattavissa palveluihinne.
4. Ei kannata jättää Älä toista -kohtaa valituksi, ellet oikeasti halua merkitä, että kyseinen resurssi on vain yksittäisenä ajankohtana käytössä.
5. Kun annat kellonajat esim 9-16, tila ei ole enää käytettävissä kello 16 eikä ennen kello 9.
6. Kun valitset päivät, saat merkittyä, minä päivinä tila on käytettävissä.
7. Tarkista toiston lopetus, koska kalenteriin annetaan tilat varauksien yhteyteen niin pitkäksi aikaa kuin merkitset tähän päivämääräksi ja vuodeksi.
8. Klikkaa Lisää, niin resurssisi on saatavilla antamiesi tietojen mukaisesti ja järjestelmä tarkistaa palveluita varattaessa, onko resurssia saatavilla. Ellei ole, ei varausta saa tehtyä.

Onneksi olkoon. Edelleen hyvin menee. Nyt on tiedossa varauskirjaan jo, milloin luomasi resurssi on saatavilla eli hoitohuone varattavissa.

1. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa Koti-nappia tai tekstiä, jossa lukee Koti.
2. Varmista, että sinulla on nyt auki uudelleen Resurssit-välilehti.
3. Klikkaa auki Palvelut-välilehti.
4. Lisää uusi -nappulasta saat lisättyä palvelun. Syötä palvelun perustiedot.
5. Älä muuta palvelun tyyppiä, joka on useasti vuorokaudessa varattava palvelu.
6. Palvelun kesto minuutteina sen mukaan, millaista palvelua myytte.
7. Tauko minuutteina tarkoittaa, että tässä voitte huomioida tilan siivoustarpeen palvelun jälkeen. Jos laitat tauoksi 10 min, tila varataan palvelun ajaksi plus tauon verran. Asiakkaalle tämä ei näy.
8. Enimmäispituuskerroin kannattaa olla 1. Jos laitat kerrointa lisää, mahdollistat, että varauskirjassa voi varata samaa palvelua pidemmäksi aikaa peräkkäin. Esim jos laitat tähän kertoimeksi 2, asiakkaanne voisi varata hieronta-palvelun tunniksi tai kahdeksi. Hintaan tämä ei vaikuta eli järjestelmä ei näytä eri hintaa, ainoastaan palvelun perushinnan.
9. Sallitut alkamisajat tarkoittaa, voiko palvelu alkaa esimerkiksi vain tasalta, vartin yli ja puolelta. Jos haluatte, että palvelun voi valita mihin kellon aikaan vain teidän varauskirjasta, antakaa olla kaikki alkamisajat.
10. Päätä, saako miten lähellä ajankohtaa vielä varata palvelun.
11. Samoin perumisajan voi päättää. Tässä kerrot, miten kauan ennen palvelun alkamista voi vielä perua palvelunsa netissä.
12. Luo aikoja on sitä varten, että voit merkitä, montako päivää palvelua on varattavissa kalenterissa eteenpäin. Waraamolle tämä on käsky luoda automaattisesti palveluja varattavaksi esim kahdeksi seuraavaksi viikoksi (laita silloin 14 päivää).
13. Älä muuta kalenterisolua
14. Ei tarvitse valita kategoriaa, jos yrityksellä ei ole kategorioita käytössä. Jos listan kategorioista puuttuu jokin sellainen, jota tarvitsette, lähetä toive info@waraamo.com ja kategoria lisätään järjestelmään teitä varten, mikäli se on yleishyödyllinen ja muidenkin käytettävissä.
15. NYT ON TÄRKEÄ KOHTA! Valitse resurssit, jotka tähän palveluun tarvitaan. Valitse resurssi, jonka aiemmin juuri loit eli hoitohuone. Työntekijä pitää olla valittuna myös, jos palveluun liittyy myös työntekijä resurssina.
16. Klikkaa sen jälkeen Lisää.

Jee! Palvelunne on nyt luotu ja se sisältää palveluun tarvittavan resurssin eli hoitohuoneen. Waraamo tarkistaa jatkossa varauskirjassa, että jokin hoitohuoneista on vapaana, jotta palvelu voidaan varata ja varaa varauksen yhteydessä yhden huoneista, koska se on merkitty resurssiksi, jota palveluun aina tarvitaan.

Vielä pitäisi kertoa varauskirjalle, kuka palvelua teillä tekee.

1. Avaa henkilökunta-välilehti varauskirjan etusivulta.
2. Lisää henkilökunta -napista lisätään työntekijät.
3. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoite.
4. Syötä Etunimi ja Sukunimi, valitse sukupuoli ja lisää puhelinnumero
5. Lisää-nappia klikkaamalla lisäät tiedot.
6. Henkilökunta-välilehdellä näkyy lisäämäsi henkilö.

Upeaa. Työntekijä on lisätty Waraamoon.

1. Avaa Resurssit.
2. Nyt merkitään, että työntekijä on saatavilla ja häntä voi alkaa varailla palvelujen yhteydessä. Klikkaa nappulaa: Lisää uusi resurssi.
3. Muokkaa resurssia -otsikko näkyy sivulla ja sen alla kerrotaan, millaisesta työntekijä-resurssista on kyse.
4. Resurssin tyyppinä pitää olla TYÖNTEKIJÄ.
5. Sen jälkeen valitse käyttäjätunnuksista työntekijä.
6. Resurssin nimi näkyy varauskalenterissa työntekijänä. Voi olla esim. pelkällä etunimellä tai taitelijanimellä. Se ilmoitetaan tässä kohtaa.
7. Valitse listasta palvelut, joita työntekijä osaa tehdä.
8. Resurssin kuvaksi kannattaa laittaa työntekijän oma kuva.
9. Kuvaus on työntekijän yleiskuvaus, joka näkyy asiakkaalle.
10. Klikkaa Valmis.

Parhautta. Vielä pitää kertoa, milloin palvelun tekijää voidaan varata.

1. Etene samalla tavalla kuin teit tilan kanssa merkitessäsi, milloin tila on saatavilla.

Nyt sinulla on palvelu, jolla on tekijä ja jolle voidaan tarkistaa tarkoitukseen sopivista tiloista vapaana oleva tila. Waraamo varaa palvelun yhteydessä sekä henkilöltä ajan että tilan palveluun tarvittavaksi ajaksi asiakkaan valitsemalle ajankohdalle.

VINKKI

Asiakkaalla on ryhmätunti, jossa yksi tila ja yksi ohjaaja, mutta monta osallistujaa.

1. Lisää palvelu nimeltä Jooga.
2. Lisää resurssi nimeltä Joogan paikat, resurssin tyyppi Muu.
3. Anna resurssille määräksi niin monta kuin joogaan otetaan ilmoittautujia.
4. Palveluun pitää yhdistää resurssi eli käy merkitsemässä palvelun resurssiksi Jooga-resurssi.

Muuten toimi kuten yllä neuvottu aiemmin eli muista lisätä myös saatavuus. Waraamossa kerrotaan aina resursseista, milloin ne ovat saatavilla ja sen mukaan palvelu on sitten varattavissa kalenterista. Vaikka ei olisi yhtään työntekijä-resurssia, järjestelmässä puhutaan työajoista. Työaikaa voi asettaa siis muillekin kuin työntekijöille. Sillä kerrotaan, milloin laite on saatavilla ja tila käytettävissä.

Vapaita aikoja tarjolla

24.4.2013 kello 9:55 | Kommentoi

Waraamon varauskirjan vapaat ajat

Vapaat ajat näkyvät Waraamossa vihreinä.

Meiltä on kysytty, mistä tietää, että varauskirjassa on aikoja, joita varata. Varauskirjassa näkyvät vihreällä ne ajat, jotka ovat varattavissa. Jos aikoja ei näy, yrityksellä ei ole vapaita aikoja tai varauskirjaan ei ole vielä merkitty uusia aikoja, joita voisi varata.

Etene varaukseen klikkaamalla vapaata ajankohtaa. Hyviä hetkiä palveluiden parissa!

Helppokäyttöinen ja entistä edullisempi varauskirja

18.1.2011 kello 13:05 | Kommentoi

Waraamon hinnasto

Waraamon hinnasto

Vuosi 2011 lähtee käyntiin Waraamossa uudella hinnoittelumallilla. Nettivarauskirjan uusi hinnoittelu perustuu asiakkaiden toteutuneisiin kuukausivarauksiin. Veloitamme jatkossa 0,03 euroa/varaus (+alv 23 %). Minimiveloitus on 12 euroa/kuukausi (+ alv 23 %). Voit milloin tahansa avata oman Waraamon yrityksellesi itse verkkopalvelussamme.

Meiltä voi tilata myös henkilökohtaista palvelua. Jos haluat, että Waraamo-tiimimme auttaa sinua luomaan oman varauskirjan, ota yhteyttä sähköpostitse myynti@waraamo.com ja kerromme mielellämme lisää.

Yksityisyrittäjän avaimet käteen -paketista veloitamme 120 euroa (+ alv 23 %), max. 10 varauskohdetta. Paketti soveltuu esimerkiksi yrittäjälle, joka haluaa, että hinnasto, palvelukuvaukset ja työntekijät ovat lisätty hänelle valmiiksi ennen kuin varauskirja avataan asiakkaille.

Näin testaat, miten hyvä varauskirja on

28.9.2010 kello 9:00 | Kommentoi

Markkinoilla on monenlaisia varauskirjoja. Kun valitset varauskirjaa, selvitä, toimivatko siinä esimerkiksi seuraavat ominaisuudet:

- Miten varauskirja listaa asiakasrekisterin sinulle? Tuleeko se automaattisesti varaustietojen perusteella ja voiko listaa lajitella eri tavoin, kuten Waraamossa?

- Millaiset raportit saat ulos järjestelmästä? Waraamo tarjoaa graafisen esityksen eikä pelkkää listaa varauksista.

- Jos järjestelmässä voi merkitä mitä resursseja palvelu vaatii onnistuakseen, onko se tehty miten joustavaksi oman yritystoimintasi kannalta? Voiko esimerkiksi työntekijöille tehdä erillisiä työaikoja tai merkitä toisistaan poikkeavia loma-aikoja, kuten Waraamossa?

- Ottaako varauskirja huomioon osallistujamäärää vai onnistuuko esimerkiksi ryhmävaraus tai jopa asiakkaiden määrän päättäminen kohteen mukaan, kuten Waraamossa?

- Toimiiko käyttöliittymä vain alle kymmenelle tuotteelle vai skaalautuuko se niin kuin Waraamossa, jossa ei ole väliä vaikka varattavia palveluja tai tuotteita olisi satoja tai tuhansia?

- Pystytkö kuvailemaan vain palvelut varauskirjaan vai onko esimerkiksi työntekijöille mahdollista tehdä omat henkilökunnan profiilit? Waraamossa on jo vuosia voinut merkitä, mitä kaikkia palveluja henkilö osaa, jolloin varauskirja tarjoaa vain niitä aikoja, jolloin ammattilainen on paikalla.

- Saako varauskirjaa tarjottua muulla kielellä kuin suomeksi vai tukeeko se useita kieliä, kuten Waraamo?

- Pystytkö rajoittamaan, kuinka paljon aiemmin varauksen saa tehdä tai miten myöhään varauksen voi perua? Waraamossa sekin onnistuu.

- Muistuttaako varauskirja sinne tulleista varauksista esimerkiksi sähköpostitse? Waraamo kertoo, kun uusi varaus on tullut, jos niin haluat. Näin sinun ei tarvitse seurata jatkuvasti varauskirjaa, ellei se ole osa jokapäiväistä työtäsi.

Nämä ovat vain osa monipuolisen varauskirjamme ominaisuuksia. Kysy lisää. Puh. 045 2300 788

Nyt Waraamon kautta kössi-tunnille Lahdessa!

31.8.2010 kello 8:00 | Kommentoi

Perinteikäs Lahden tennis- ja squashkeskus Oy on valinnut ajanvarausjärjestelmäkseen kotimaisen Waraamon. Tennis-, squash- ja sulkapallotuntien sekä golf-simulaattorin varaus onnistuu nyt kätevästi netissä tenniskeskuksen verkkosivuilta tai Waraamon sivuilta osoitteesta http://waraamo.com/tennishalli.

Vuodesta 1980 lähtien toiminut tenniskeskus sijaitsee Kisapuiston urheilualueella aivan Lahden keskustan tuntumassa. Kulkuyhteydet hallille ovat hyvät ja hallin yhteydestä löytyy runsaasti ilmaista parkkitilaa. Yleisten tilojen lisäksi hallin pukuhuoneet ja saunat ovat pelaajien vapaassa käytössä.

Tenniskeskuksen verkkosivuilta (http://www.tennishalli.net) voit helposti tarkastaa sopivien vuorojen saatavuuden ja luomalla oman maksuttoman käyttäjätunnuksen voit tehdä varauksia suoraan Tenniskeskuksen kalenteriin. Samoilla tunnuksilla voit myös varata muita Waraamon kautta tarjolla olevia palveluita.

Jos sinulle ei ole vielä Waraamoa, luo oma Waraamosi osoitteessa www.waraamo.com tai soittamalla meille numeroon p. 045-2300788.

Perutuista ajoista ilmoitus tarvittaessa myös sähköpostiin

15.12.2009 kello 8:00 | Kommentoi

Olemme uudistaneet asiakkaittemme toiveesta sähköpostiin lähteviä Waraamon ilmoituksia. Nyt yritys voi vastaanottaa sähköpostiinsa myös mahdolliset perutut ajat. Tämä helpottaa arkea, koska yrityksen työntekijöiden ei välttämättä tarvitse käydä päivittäin varauskirjassa tarkastamassa tilannetta, vaan he voivat seurata varauksia sähköpostinsa avulla.

Uudistus palvelee erityisesti niitä asiakkaitamme, joilla varauksia saattaa olla vain muutamia eri päivinä ja varaustilanteen seurantaan ei kannata käyttää yhtään enempää aikaa kuin on tarpeen. Säästä mieluummin aikasi varsinaisen työn tekemiseen tai laadukkaaseen vapaa-aikaan, Waraamo hoitaa seurannan ja muutoksista raportoinnin sinulle automaattisesti.

Tieto uusista varauksista menee myös edelleen sähköpostiin työntekijälle. Varauksen tiedot lähetetään yhä myös asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen hänen tehtyä varauksensa Waraamo-varauskirjassa. Sähköpostivarmistus helpottaa ajan muistamista ja toimii muistilappuna asiakkaallenne osoittaen, että varaus onnistui.

Lisätiedot talteen varauksista ja varaajista

9.12.2009 kello 8:00 | Kommentoi

Waraamon uutena ominaisuutena on lisätty tekstikenttä, jonka avulla varauksen tekijä voi lisätä varauksen yhteyteen lisätietoja joko palvelusta itsestään tai varaajasta. Myös asiakas saa käyttöönsä tekstikentän, jolla hän voi varauksen yhteydessä kirjoittaa vaikkapa lisätietoja toiveistaan, itsestään tai haluamastaan palvelusta. Nämä tiedot jäävät talteen myös asiakkaan tietoihin.

← Vanhemmat artikkelit